tryoutgids.nl
       
   Zoek en Boek

 

Tips van de servicedesk

1. Reserveren

Wij raden u met klem aan om altijd te reserveren bij het betreffende hotel. Dit kan via de website www.tryoutgids.nl of de Reserveerlijn 0900 – 755 7557.

2. Aanbetaling

In sommige hotels is een aanbetaling verplicht.

3. Minimum bestedingsbedrag

Het minimum bestedingsbedrag voor ontbijt en diner is per persoon per overnachting, exclusief de drankjes die u gebruikt en exclusief toeristenbelasting.

4. Prijswijzigingen & Toeslagen

De Hotelbon Try-out Gids wordt eenmaal per jaar uitgegeven waardoor tussentijdse (prijs)wijzigingen nooit zijn uit te sluiten. Informeer bij reservering bij het betreffende hotel of de prijzen kloppen. Informeer tevens of er in de door u gewenste periode toeslagen gelden. Sommige hotels rekenen bijvoorbeeld een weekend-, hoogseizoen- en/of feestdagentoeslag.

5. Faciliteiten

De vermelde symbolen gelden voor het hotel. Dat betekent echter niet dat alle hotelkamers over dezelfde faciliteiten beschikken. Maak uw wensen dus duidelijk kenbaar. Informeer tevens of wenselijke faciliteiten inbegrepen zijn parkeergelegenheid, zwembad, sauna, etc).

6. Ontbijt- en Dinerverplichting

Als u niet in het besproken hotel ontbijt of dineert, houdt u er dan rekening mee dat het hotel u het minimum bestedingsbedrag in rekening mag brengen. In de overeenkomst
staat immers dat u ontbijt en diner per persoon per overnachting, in het besproken hotel gebruikt.

7. Try-out Hotelbon Voucher in één hotel

De 3 overnachtingen van de Try-out Hotelbon Voucher gelden voor één- en hetzelfde hotel en dienen achtereenvolgend opgenomen te worden. Het is dus niet mogelijk de 3
nachten over meerdere hotels te verdelen.

8. Annuleren

Een annulering dient altijd schriftelijk en gedateerd te geschieden. Let op! Bij annulering vanaf een maand en minder voor de aankomstdatum, bent u gehouden een bepaald percentage van de reserveringswaarde aan het hotel te betalen. Wij adviseren u dan ook hiervoor een annuleringsverzekering af te sluiten.

9. Kinderen

De Try-out Hotelbon Voucher geldt voor 2 personen en alleen voor één tweepersoonskamer. Neemt u kinderen mee, meldt dit dan bij het reserveren en vraag direct naar de extra kosten voor overnachting en kindermaaltijden. Meestal kunnen maximaal 2 kinderen t/m 12 jaar op de kamer van de ouders verblijven.

10. Minder nachten

De Hotelbonformule is gebaseerd op 3 overnachtingen. Wilt u korter blijven, dan kan dat, echter altijd in overleg met het hotel. Veel hotels accepteren ook 2 nachten. Sommigen (waaronder alle hotels van Fletcher Hotels) accepteren zelfs 1 nacht.
Nog vragen? Bel de Servicedesk: 0347 - 750 410

 

Nieuwsbrief | Over Tryoutgids.nl | Disclaimer | Contact